Namika Lahti otti makean voiton Tallinnassa pelatussa kamppailussa lauantaina. Lahtelaiset kaatoivat TTÜ Tarton, jolle se taipui niukasti perjantaina. Namikan voitto tuli vasta jatkoajan jälkeen. Loppunumerot olivat 80-77, 72-72.

Kamppailu oli todella tasainen alusta loppuun. Jatkoajalla Namika pelasi kypsää koripalloa ja ansaitsi voittonsa.

– Nämä kaksi peliä palvelivat meitä loistavasti. Otimme askeleita eteenpäin. Erityisesti minua lämmitti koko joukkueen puolustuspeli. Siinä näkyi niitä merkkejä, joita haluan kaudella nähdä, Namikan päävalmentaja Ilkka Palviainen sanoi Etelä-Suomen Sanomien verkkosivuillla.

Cameron Bennerman pelasi ylivoimaisesti parhaan ottelunsa lahtelaispaidassa. Bennerman kokosi 20 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä sekä viisi riistoa.

– Hänen kokonaispanoksensa oli häikäisevä. Bennerman heitti tarkasti, puolusti kovaa ja pelasi joukkueelle. Jos hän jatkaa tätä tahtia, niin hyvä tulee, Palviainen iloitsi.