Salon Vilpas kohtasi divariin viime kauden päätteeksi pudonneen Korihait Pohitulllia. Tasaisen alun jälkeen Korihait karkasi parhaimmillaan jo 14 pisteen karkumatkalle. Vilpas nousi ottelun viimeisillä minuuteilla jopa johtoon, mutta Adrien Colemanin kova yksilösuoritus käänsi ottelun jälleen Korihaille. Korihait otti näin ollen voiton 90 – 86 (47-36).

Ottelun ensimmäinen kymppi oli tasaista, kori-korista vääntämistä. Viiden minuutin kohdalla oltiin pisteissä 13-13 ja kymmenen minuutin kohdalla lukemissa 19-19. Toisen neljänneksen alkupuolella Vilpas siirtyi parhaimmillaan viiden pisteen johtoon, mutta Korihaiden 9-0 jakso juuri ennen puoliaikaa käänsi ottelun johdon kotijoukkueelle ja tauolle lähdettiin 11 pisteen kotijohdossa. Kolmannen erän alussa Vilpas kavensi nopeasti eron kuuteen pisteeseen, mutta Korihait vastasi ja ero kasvoi takaisin toiselle kymmenelle, jollaisena se säilyi vielä neljännen erän alkupuolelle asti. Hieman ennen neljännen erän puoltaväliä Vilpas aloitti kirin ja ottelu tasoittui. Vajaat pari minuuttia ennen loppua Vilpas nousi William Walkerin koreilla jo 85-86 johtoonkin. Korihaiden riiston jälkeen Adrien Coleman hyökkäsi nopeasti korille ja sai onnistuneen heiton päälle vielä vapaaheiton. Coleman upotti tällä kertaa myös vaparinsa ja siirsi Korihait kahden pisteen johtoon kun peliaikaa oli jäljellä 21 sekuntia. Vilpas ei onnistunut omassa hyökkäyksessään ja Marcus Van sinetöi ottelun lopputuloksen vapaaheittoviivalta.

Vilppaan ykkönen oli 27 pistettä heittänyt William Walker, jota säesti seuraavaksi parhaana, hieman yllättäen viisitoista pistettä heittänyt Sakari Salminen. Perniön divarijoukkueesta lainattu Paul Harrison teki tilastot 8/6, mutta takamies Darren Duncan jäi Korihaiden puristuksissa nollille, heitettyään kaikki viisi pelitilanneheittoaan harakoille. Sami Ikävalko palasi viime kauden kotihalliinsa tehoin 7/1.