Suomen kaikkien aikojen koripalloilijoihin lukeutuva Kari-Pekka Klinga iloitsee siitä, että Helsingissä pelataan koripalloa pääsarjatasolla sekä miehissä että naisissa. Koko uransa ToPoa edustanut Klinga aikoo johdattaa nyt seuran naisjoukkueen menestykseen joukkueen valmentajana.

– Onhan se ihan kiva, että näkee Helsingissäkin kovia pelejä. On se iso juttu, Klinga iloitsee.

Klingan mukaan Susijengin tuoma korisbuumi pitää hyödyntää oman markkinoinnin kautta ja muistuttaa, että sen ylläpitäminen ei tapahdu itsestään.

– Itsestään ne ihmiset eivät sinne katsomoihin tule. Helsinki voi olla ainoa siinä mielessä, koska täällä ei olla vähään aikaan pelattu. Meidän joukkueessa olen itse pitkälti mukana siinä ja olemme yrittäneet olla sosiaalisessa mediassa esillä enemmän ja olemme olleet yrityksiin yhteydessä. Kyllähän kaikki tietävät Susijengistä ja itse olen varmaan aika hyvä markkinoimaan tässä asiassa. Se on kuitenkin vaikeata, koska Helsingissä on niin kova kilpailu, Klinga muistuttaa.

Jesse Happonen