Kauan odotettu Korisliigan kausi pyörähti käyntiin keskiviikkona viiden ottelun voimin. Hallitseva mestari Pyrintö aloitti vakuuttavasti, mutta muualla oli tiukkaa.

Honka kiusasi Pyrintöä kolmannelle neljännekselle saakka, mutta sitten kotijoukkue sai nopean pelinsä kuntoon ja karkasi selvään 90-67-voittoon. Pyrintö onnistui tasaisella rintamalla ja joukkueen paras oli 24 pistettä tehnyt ja 15 levypalloa napannut Asenso Ampim. Antero Lehto saalisti 19 pistettä, Ville Pekkola ja Damon Williams 12 ja Topias Palmi 11. Hongan ykköstykki oli 17 pistettä tehnyt Ronnie Clark, Ike Udanoh kokosi 15 ja Okko Järvi 10.

Bisons ja Kouvot kävivät jännittävän taistelun voitosta, joka kääntyi lopulta Bisonsin vahvan lopun ansiosta loimaalaisille 93-79. Antto Nikkarinen oli vireessä 22 pisteellä, Matti Nuutinen kasasi 19, Travis Nelson 17, Ville Mäkäläinen 13 ja Aaron Johnson 11 pistettä. Kouvoilta Jason Conley saalisti 25 pinnaa ja 10 levypalloa. Ville Kaunisto ylsi niin ikään tupla-tuplaan 13/13 tehoilla. Ilari Seppälä pussitti 13 ja Jonathan Jones 10 pistettä.

Sarjanousija Seagulls aloitti väkevästi Kauhajoen Karhua vastaan ja johti ottelua tauolla kahdeksalla pisteellä. Karhu nousi kuitenkin toisella puoliajalla 72-67-voittoon. Greg Mangano jyräsi Karhulle 20 pistettä ja 13 levypalloa. Jermont Horton koristi pistesaldoaan 19 pisteellä. Seagullsin paras pistemies oli vastikään joukkueen mukaan liittynyt Melsahn Basabe, joka sai kasaan heti 17 pistettä. Carl Lindbom heitti 14 pistettä ja Deremy Geiger 10.

Salon Vilpas pisti KTP:n tekemään täyden päivätyön ja taisteli loppuun saakka voitosta, mutta lopulta KTP vei voiton 81-74. Kenneth Simms tilastoi tehot 23 pistettä ja 10 levypalloa, Brandon Jefferson sai pisteen vähemmän ja LeMonte Ulmer ylsi myös kaksinumeroisiin 10 pisteellä. Lisäksi Samuli Vanttaja nappasi 12 levypalloa. Vilppaan kaikki kaikessa olivat amerikkalaisvahvistukset William Walker ja Darren Duncan. Walker keräsi 29 pinnaa ja 11 levypalloa ja Duncan 21 pistettä.

Lahdessa mentiin jatkoajalle, kun varsinainen peliaika päättyi 80-80-tilanteeseen. Lahti nousi viime sekunneilla tasoihin varsinaisella peliajalla, mutta Kobrat hoiti jatkoajalla 93-86-voiton. Stephen Lumpkins oli lapualaisten ykkönen 23 pisteellä ja Paul Carterilla oli vahva iltapuhde keräten pisteen vähemmän ja peräti 18 levypalloa. Juho Nenonen kokosi 18 ja Jussi Turja 10. Lahtelaisten ykköspistemies oli 43 minuuttia urakoinut Ryan Wright 23 pisteellä ja 16 levypallolla. David Gonzalvez heitti 19 pistettä ja Cameron Bennerman 18.