Kouvot otti kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi kotikentällään Namika Lahden 83-77.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin kaksijakoinen. Kouvot näytti karkaavan jo heti kättelyssä, kun isäntäjoukkue vei avausneljänneksen 23-11. Lahti kuitenkin kokosi rivinsä toisella jaksolla ja voitti sen 23-17. Näin tauolle mentiin Kouvojen 40-35 johdossa.

Kolmannella neljänneksellä Kouvot jälleen repäisi ja viimeiselle neljännekselle mentiin kotijoukkueen 12 pisteen johdossa. Päätösneljänneksellä Namika sai aikaiseksi pienoisen loppukirin, mutta ei onnistunut nousemaan lopulta kuin kuuden pisteen päähän.

Kouvojen Jonathan Jones oli hurjassa vireessä, kun hän pussitti 21 pistettä ja otti peräti 18 levypalloa. Jason Conley pussitti 17 pistettä ja saalisti kahdeksan levaria. Grant Johnson pussitti 16 ja Ilari Seppälä 15. Ville Kaunisto kunnostautui myös levypallopelaamisessa kahmien 12 levaria. Kouvot olikin ylivoimainen levypalloissa vieden ne nimiinsä 50-35.

Lahtelaisten paras pistemies oli Cameron Bennerman 25 pinnalla. Ryan Wright ylsi tupla-tuplaan 17/11 ja David Gonzalvez heitti 13 pistettä.

Korisliiga jatkuu lauantaina kolmella pelillä.