Karhu avaa kauden 2014-2015 kotiottelut Korisliigassa maanantaina, kun vieraaksi saapuu puolustavan mestari Tampereen Pyrintö.

Karhu avasi kauden voitolla, jonka se haki mukaansa pääkaupungista viime keskiviikkona. Sarjanousija Seagulls ei päästänyt vieraita helpolla, mutta toisella puoliajalla Karhu käänsi pelin itselleen, jättäen lokit nokkimaan itseään.

Pyrintö avasi sarjakauden viime keskiviikkona kotisalissa, jossa se voitti helposti Tapiolan Hongan lukemin 90–67. Honka roikkui mukana ensimmäisen neljänneksen (23–23), mutta toisen kympin jälkeen ottelun voittajasta ei ollut epäilystäkään.

– Ensimmäisen pelin perusteella aika samannäköistä pelaamista kuin edellisellä kaudella. Toki miksi hyvää konseptia kauheasti muuttamaan? Avainpelaajina edelleen Lehto ja Damon. Uusista jenkeistä Ampim onnistui hyvin Honkaa vastaan. Uusimmasta pelaajasta eli Parromista ei kauheasti tietoa, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen luonnehtii Pyrinnön joukkuetta.

Toiviaisella on selvät teesit Pyrinnön kaatoon.

– Meidän pitää kontrolloida pelin tempoa ja saada Pyrintö pois omalta mukavuusalueeltaan. Haastaa jokainen heidän heittäjän heitto ja antaa tietyille pelaajille hiukan enemmän tilaa. Korin lähelle on päästävä, vaikka saammekin hyvin todennäköisesti paljon aivan vapaita kolmen pisteen heittoja. Maltti-uskallus-täysillä! Siinä meidän teesit huomiselle. Joukkue on terve ja täysin valmiina haastamaan viime kauden mestari, Toiviainen kertoo joukkueen tunnelmista Karhun sivuilla.