Karhu nappasi jo kauden kolmannen voiton, kun se peittosi Salon Vilppaan kotiluolassa numeroin 91–78 (38–32).

Ottelun alku oli Karhulta jälleen nihkeä, mutta hiljalleen joukkueen kone käynnistyi ja se pystyi nappaamaan jo kauden kolmannen voiton.

– Jälleen oli tahmea alku, mutta laajalla rotaatiolla saimme penkiltä tuoreita miehiä kehiin, joka aukaisi peliä. Itseltä hyvä peli, mutta tärkeintä on, että otimme kolmannen voiton. Kausi on pitkä ja laajaa rotaatiota tarvitaan, 19 pistettä Karhulle tehnyt Markus Molenius mietti Karhun sivujen mukaan.

Päävalmentaja Sami Toiviainen oli omiensa pelaamiseen suhteellisen tyytyväinen.

– Alussa (Sakari) Salminen pussitti pari kolmosta, mutta se ei minua huolestuttanut, Sami Toiviainen kertasi alun tunnelmia. Niko (Mattila) joutui sivuun alkulämmittelyn jälkeen, joten takamiehen tontilla tarvittiin Bojanille (Sarcevic) apuja. (Sebastian) Booker onnistui hyvin minuuteissaan, ja (Antti) Kanervolle on annettu lisää vastuuta pallon kanssa.

Toiviainen muisti kehua myös vastustajaa.

– Vilpas on siinä mielessä ärsyttävä joukkue, että he eivät missään vaiheessa luovuta. Vilppaan pelissä on paljon hyviä elementtejä ja heidän pelinsä on kehittynyt harjoituspelistä paljon.

Seuraavaksi Karhu kohtaa Pohjanmaan paikalliskamppailussa Lapuan Korikobrat lauantaina. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Seinäjoella.

– Harjoittelemme normaalisti kotona, ja sitten lähdemme katsomaan Areenaan tiloja, Toiviainen kertoi lauantain suunnitelmia.