Tapiolan Honka oli aggressiivisesti puolustaneen Namika Lahden kanssa suurissa vaikeuksissa 20 minuuttia perjantain Korisliigaottelussa. Toiselle puoliajalle löytyi kokonaan uusi vaihde, jonka ansiosta kotijoukkue nousi kauden avausvoittoon lukemin 79-64.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo oli tyytyväinen mies napattuaan uransa ensimmäisen voiton päävalmentajana. Iisalo kuitenkin kieltäytyi siirtämästä huomiota itseensä, vaan kehui joukkueen pelaamista.

– Pelasimme toisella puoliajalla sellaista koripalloa, jota haluamme pelata. Koko joukkueen puolustuslevypallopelaaminen toisella puoliajalla oli ratkaisun avain. Pääsimme juoksemaan ja saimme helppoja koreja. Pelaajat voittivat pelin meille, kun me valmentajat ymmärsimme antaa heille ohjakset, Iisalo kehui Hongan sivuilla.

Paluun pelikentille tehnyt Hongan kapteeni Tero Laitinen oli samoilla linjoilla päävalmentajan kanssa:

– Unohdimme ensimmäisellä puoliajalla, minkälaista korista Honka haluaa pelata. Olemme koko kesän juosseet paljon ja niin meidän täytyy tehdä myös otteluissa, Laitinen sanoi.