Keskiviikkoisessa Pyrintö-ottelussa jo ensiminuuteilla polvensa loukannut Jesse Niemi joutuu hetkeksi sivuun tositoimista. Ortopedin mukaan harjoittelun teippauksen ja tuen kanssa voi aloittaa aikaisintaan kahden viikon päästä.

– Fysioterapeuttimme tutki Jessen välittömästi kolhun jälkeen ja oli heti selvää, että vamma vaatii lääkärissäkäynnin, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä kertoo Katajan sivuilla.

– Aika lääkärillemme ja hänen kauttaan ortopedillemme järjestyi jo torstain aikana, samoin pääsy magneettikuvaukseen. Ortopedin lausunnon saimme eilen (perjantaina).

Kataja Basketin molemmissa Korisliiga-otteluissa aloitusviisikkoon kuulunut Niemi joutuu jättämään väliin vähintään 3-4 seuraavaa liigaottelua. Joensuulaisten EuroChallenge-pelit käynnistyvät reilun kolmen viikon kuluttua 4. marraskuuta.