Bojan Sarcevic hakee Suomen kansalaisuutta: ”Koen jo ”suomalaistuneeni” tämän kahdeksan vuoden aikana”

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

Karhussa pelaava Bojan Sarcevic saapui Suomeen ja Korihaihin syksyllä 2006 juniori-ikäisenä ja on pelannut suomalaispelaajan statuksella Korisliigassa siitä asti.

Kahdeksan vuotta näkyvät Sarcevicissa, joka kertoo suomalaistuneensa.

– Pystyn jo keskustelemaan lyhyesti suomen kielellä, ymmärrän muiden keskusteluja hyvin ja osaan lukea jo suurimman osan lehti- ja nettiartikkeleista, jotka eivät ole kovin vaikeaa kieltä, Sarcevic avaa Koripalloliiton haastattelussa.

– Seuraava tavoitteeni tällä saralla on kansalaisuustesti ja sitä kautta Suomen kansalaisuus. Koen jo ”suomalaistuneeni” tämän kahdeksan vuoden aikana niin paljon, että pidän sitä tärkeänä. Ensisijaisesti olen kuitenkin koripalloilija, ja keskityn paitsi kehittymään pelaajana, myös auttamaan joukkuettani paremmaksi.

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!