Korisliigassa pelataan keskiviikkona kolme ottelua. Honka isännöi Katajaa Espoossa ja Namika Lahti matkaa Bisonsin vieraaksi. Kolmannessa ottelussa Korikobrat saa kotikentälleen KTP:n.

Bisons isännöi viime kierroksella Katajan kaatanutta Namikaa. Bisons koki edelliskierroksella kauden avaustappionsa, kun se taipui selvästi Pyrinnölle, mutta heti seuraavana päivänä loimaalaiset ottivat avausvoittonsa VTB-liigassa murskaamalla Tsmoki-Minskin. KTP koki niin ikään avaustappionsa liigassa viikonloppuna Hongan käsittelyssä ja nyt se yrittää palata voittojen tielle Korikobrien kustannuksella. Voitto maistuisi myös Kobrille, sillä lapualaisilla on allaan kolme peräkkäistä tappiota ja yksi niistä tuli juuri KTP:n vieraana.

Kolmannessa ottelussa kahden ottelun voittoputkessa etenevä Honka isännöi avaustappionsa viime viikonloppuna kärsinyttä Katajaa. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen Joensuussa ja tuolloin Kataja oli vahvempi viiden pisteen erolla.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo on ehtinyt valmistaa joukkuettaan hyvin keskiviikon koitokseen.

– Kohtaamme Katajan toisen kerran pienen ajan sisään, joka lisää ottelun kiinnostavuutta. Ensimmäiset kohtaamiset ovat omalla tavallaan tunnustelua, koska vastustaja on nähty ainoastaan videolta. Nyt nähdään miten joukkueet ovat kehittyneet ensimmäisestä ottelusta ja millaisia mahdollisia muutoksia ottelutaktiikassa ja toteutuksessa on havaittavissa. Teemat pysyvät usein samoina, mutta keinot saattavat muuttua merkittävästikin. Meidän tulee voittaaksemme tehdä vahvaa työtä Katajan nopeiden hyökkäysten, (Teemu) Rannikon palloskriinipelaamisen ja yksittäisten pelaajien vahvuuksien pysäyttämiseksi, Iisalo kertoo Hongan sivuilla.