Namika Lahti haki maukkaan vierasvoiton Loimaalta, kun Bisons kukistui koriluvuin 82-75. Illan muissa Korisliigan otteluissa Honka löi Katajan 99-87 ja Korikobrat yllätti KTP:n 77-74.

Vielä ennen viimeistä neljännestä Bisons oli voitossa kiinni, mutta Namika Lahden loppurutistus oli loimaalaisille liikaa. Päätösneljännes meni Namika Lahdelle 26-16.

Ottelun paras pistemies oli vieraiden Cameron Bennerman, joka pussitti 20 pinnaa. Bisonsin ykkönen oli Roope Ahonen 18 pisteellään.

Hongan voiton avain oli Namika Lahden tavoin kova loppukiri. Viimeisen neljänneksen 29 pistettä olivat joensuulaisille liikaa. Ike Udanoh ja Emmanuel Ubilla olivat iskussa, ensiksi mainittu upotti 33 pinnaa ja jälkimmäinen 24. Vieraista yli 20 pisteen pääsivät Petri Virtanen (24) ja Robert Arnold (23).

Korikobrien ja KTP:n pelissä johtaja vaihtuu tiheään ja minuutti ennen päätössummeria kotkalaiset olivat vielä voiton syrjässä kiinni. Tarkkojen vapaaheittojensa turvin Korikobrat selviytyi lopulta voittajana.

Isäntien valttia oli tasaisuus. Korikobrien D. J. Richardson teki ottelussa 23 pistettä ja Paul Carter sekä Stephen Lumpkins 13. KTP:n ykkönen oli Kenneth Simms, 18 pistettä.