Kataja ja KTP kävivät maratonottelun, joka ratkesi vasta toisella jatkoajalla. Lopulta hieno ottelu päättyi KTP:n parin pisteen voittoon. Katajan päävalmentaja Pekka Salminen kuitenkin kehui omiensa peliä.

Salminen hehkutti ottelua.

– Yksi hienoimpia koripallotapahtumia missä olen ollut mukana. Sanoinkin kopissa joukkueelle että tappiosta huolimatta jokaisen on syytä olla ylpeä, Salminen valottaa Katajan sivuilla.

– KTP dominoi alussa täysin. Se miten saimme tukahdutettua heidän peliään ja noustiin mukaan, nuorisoketjun hienot otteet, fantastinen Reggie… Harmittaahan tämä tappio älyttömästi, mutta ilman Teemua ja Jesseä pelattuna tästä löytyy paljon hyvää, Salminen viittaa loukkaantuneisiin Teemu Rannikkoon ja Jesse Niemeen.

Salminen piti tappiota nuorelle joukkueelle opettavaisena.

– Nuoret oppivat koko ajan, myös virheistä, joita tulee vielä. Mariuksen liian aikainen liikkeelle lähtö viimeisessä sivurajassa (ennen varsinaisen peliajan päättymistä) maksoi meille pallonhallinnan (josta KTP tasoitti ja vei pelin jatkoajalle). Mutta olen varma, että toista kertaa hän ei samaa virhettä tee.

– Puolustus parani loppua kohden ja esim. paikkapuolustuksemme sai KTP:n aika sekaisin.