Kouvot (4/3) tekee perjantaina kauden ensimmäisen visiittinsä Pohjanmaalle, kun se kohtaa Kobrat (2/4) Lapuan urheilutalolla.

Kouvot onnistui edellisellä kaukomatkallaan Salossa avaamaan pistetilinsä myös vierasparketilla (1/3) joten sekin apina on nyt pudotettu kyydistä. Kotonaan Kouvot ei ole vielä hävinnyt otteluakaan (3/0).

Kouvojen Ilari Seppälä siirtyi 16-vuotiaana Lapualta ja Korikobrista Kouvolaan opiskelemaan lukioon ja pelaamaan koripalloa.

– Odotukset olivat itselläni korkealla onnistuneen kesäharjoittelun jälkeen. Alkukauteen olen ihan tyytyväinen, mutta parantamisen varaa vielä on. Lähden todella hyvällä mielellä vieraspelimatkalle Lapualle. Katsomossa ja kentällä on paljon vanhoja tuttuja, joita ehdin nykyään näkemään aivan liian harvoin. Ja pelipaikkana on Lapuan urheilutalo, josta minun koripallourani on saanut alkunsa, joten onhan se aika siistiä pelata Lapualla, Seppälä kertoo Kouvojen sivuilla.

– Yhden nähdyn pelin perusteella on vaikea vielä sanoa hirveästi mitään Kobrista. He haluavat selvästi pitää vauhtia ja yksi vastaan yksi puolustuksessa meidän pitää onnistua hyvin. Etenkin Paul Carter tekee kovia henkilökohtaisia koreja. Jonkinlaista lapualaista Korisliigahistoriaa ottelussa kuitenkin tehdään, sillä koti- ja vierasjoukkueen lisäksi myös erotuomarikolmikosta löytyy lapualainen! Tällä kertaa jopa kaksin kappalein eli Tuomas Mantere ja Ari Malkamäki, kommentoi Seppälä tulevaa vastustajaa ja ottelua.