Tapiolan Honka on voittanut kahdeksasta pelistään neljä. Espoolaiset aloittivat kautensa kolmella tappiolla, mutta sen jälkeen se nappasi neljä peräkkäistä voittoa. Honka pääsi viettämään ansaittua 1,5 viikon pelitaukoa hyvistä lähtökohdista.

Joukkue on aloittanut sarjan kokonaisuutena hyvin ja napsinut arvokkaita voittoja, kenties enemmän kuin ennen kauden alkua yleisesti odotettiin. Päävalmentaja Tuomas Iisalo on tyytyväinen alkukauteen, mutta vaatii silti lisää.

– Pelaamisemme perustaso on tällä hetkellä hyvällä tasolla. Seuraavat viikot ovat joukkueemme kannalta tärkeitä: mitkä askeleet ottamalla saamme nostettua suoritustasoa vielä yhden pykälän? Hyökkäyspäässä on löydettävä oikea suhde uusien variaatioiden ja toteutuksen laadun väliltä. Puolustuksessa tärkeää on löytää oikeat hetket aggressiivisuudelle ja konservatiivisuudelle. Molempia tarvitaan rakennettaessa hyvää puolustusta, mutta ajoitus ratkaisee, Iisalo korostaa Hongan sivuilla.

– Kehittyminen on yksi kauden pääteemoistamme ja siinä olemme tähän mennessä onnistuneet. Nyt on aika palata suunnittelupöydälle ja sen jälkeen kääriä hihat. Kauden alku on ollut lupaava, mutta jokainen valmentaja haluaa enemmän. Aistin myös joukkueesta saman fiiliksen. Yksi asia on varma: päivittäisen tekemisen laatu tulee olemaan pääroolissa.