Karhu ja Loimaan Biisonit tarjosivat keskiviikkona salin täyteiselle yleisölle (923 katsojaa) vauhdikkaan näytelmän. Näyttävien ja viihdyttävien vaiheiden jälkeen sarjapisteet jäivät lakeuksille numeroin 97–91 (44–42).

Karhun Markus Molenius oli yhtä hymyä pelin jälkeen.

– Ratkaisu oli ehkä siinä, että meidän hyvät hetken pelin sillä kestivät hieman vastustajaa pitempään. Fanit olivat hyvin mukana pelissä. Tällaisen yleisön edessä on mahtava pelata, Molenius kiitteli faneja Karhun sivuilla.

Karhun valmentaja Sami Toiviainen ihmetteli korinaluspelin kulkua.

– Etukäteen ajattelin, että olisimme dominoineet korin alustoja, kuten Katajaakin vastaan. Biisonien isot; Nuutinen, Nelson ja Hummer pelasivat kuitenkin hyvin. Jos pelaamme tällaisia pelejä usein, kehittyvät niin pelaajat kuin valmentajatkin hurjasti. Biisonit haastoivat meitä jatkuvasti puolustuspäässä ja nauhalta saa nyt paljon materiaalia, jolla peliämme voi parantaa, Toiviainen kertasi ottelun antia.

Toiviainen kaipasi parempaa puolustusta, mutta hyökkäyspelaaminen sai kiitosta.

– 91 pistettä omaan päähän on paljon, mutta hyökkäyspäässä tuli riittävästi onnistumisia, joten voitimme pelin. Koko joukkueeseen olen tyytyväinen, mutta kyllä pitää Kanervon esitystä kehua erikseen. Hän pelaamisensa on nyt sillä tasolla, että ei voi kuin ihailla tekemistä molemmissa päissä kenttää, Toiviainen kehui 25 pistettä tehnyttä Antti Kanervoa.