Bisons palasi voittojen tielle kaadettuaan Kobrat vieraissa 84-73 (37-35).

Ensimmäiset kolme neljännestä mentiin tasaisissa merkeissä ja päätösneljänneksellä lähdettiin Bisonsin kolmen pisteen johdossa. Ratkaisu nähtiin kuitenkin viimeisen jakson puolessa välissä, kun Bisons repäisi eron parhaimmillaan 14 pisteeseen eikä Kobrat saanut enää kunnollista kirivaihdetta päälle. Näin Bisons kuittasi itselleen tärkeän voiton.

Loimaalaisten ykköshahmo oli hurjalla prosentilla (2p: 11/11, 3p: 2/3) heittänyt Matti Nuutinen, joka kirjautti 28 pistettä. Nuutinen rohmusi lisäksi 11 levypalloa. Ian Hummer sekä debyyttinsä tehnyt Anthony Hilliard kasasivat 14 pistettä ja Antto Nikkarinen 11. Kobrien Paul Carter urakoi koko 40-minuuttisen keräten 23 pistettä ja 16 levypalloa. Stephen Lumkins sekä debyyttiottelunsa pelannut Trae Golden pussittivat 14 pinnaa.