NBA:ssa pelattiin viime yönä neljä ottelua ja kotijoukkueet olivat otteluissa vahvoja.

Memphisin upea alkukausi sai jatkoa, kun se voitti pisteellä Sacramenton. Ottelun loppu oli huikea, sillä Memphis meni kolmosella pisteen johtoon 13 sekuntia ennen loppua, mutta Sacramento meni vielä johtoon vapareissa. Pelikellossa oli 0,3 sekuntia, kun Memphis löysi korin alta Courtney Leen, joka nosti pallon sisään ja Memphisin voittoon.

Chicago haki makean voiton kaadettuaan kärkiottelussa Toronton. Chicagolta kolme pelaajaa pussitti yli 20 pistettä ja joukkue onnistui voittamaan, vaikka Derrick Rose loukkaantui ottelussa. Dallas murskasi surkean Philadelphian 53 pisteen erolla ja Golden State jatkoi vakuuttavia otteitaan kukistamalla Brooklynin kotonaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Memphis-Sacramento 111-110
Toronto-Chicago 93-100
Dallas-Philadelphia 123-70
Golden State-Brooklyn 107-99