Joonas Cavén nousi ensimmäistä kertaa Reno Bighornsin aloitusviisikkoon, kun joukkue päihitti D-liigan runkosarjan toisessa ottelussaan Grand Rapidsin kotonaan 127–116 (53–53). Erik Murphy pussitti puolestaan 20 pistettä Austin Spursille Rio Grande Valleyn vieraana.

Cavén asteli kentälle Reno Bighornsin aloitusviisikon sentterinä ja sai heti tehtäväkseen painia Grand Rapidsin 221-senttisen tansanialaissentterin Hasheem Thabeetin kanssa. Cavén sai ottelussa peliaikaa 11 minuuttia, jossa ajassa hänelle kirjattiin kolme pistettä (kolmoset 1/6), neljä levypalloa ja kolme virhettä.

Erik Murphy tuli puolestaan kuudentena miehenä kentälle, kun Austin Spurs taipui Rio Grande Valley Vipersin vieraana 110–113 (55–50). Murphy kuului Spursin parhaimmistoon kirjauttamalla 32 minuutissa 20 pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi riistoa, syötön ja blokin.