NCAA-uransa upealla 18 pisteen ottelulla aloittanut Oskar Michelsen oli vireessä myös viime yönä Suomen aikaa, kun Davidson Wildcats peittosi Campbellin. Michelsen osui kolme kertaa kaaren takaa neljällä yrittämällä ja keräsi yhdeksän pistettä.

Campbell oli köykäinen vastus Davidsonille, joka huudatti kotiyleisöään matkallaan ylivoimaiseen 86–51 (43–23)-voittoon. Penkiltä peliin tullut Michelsen nakutti 23 minuutissa yhdeksän pistettä, sieppasi kaksi levypalloa ja jakoi yhden syötön. Michelsen on heittänyt kahdessa ottelussa kolmosensa uskomattomalla 81,8% tarkkuudella. Davidson Wildcats on voittanut molemmat ottelunsa.

Julius Rajalan Loyola-Chicago haki toisen voittonsa yhtä monessa ottelussa nujertamalla McKendreen luvuin 78–68 (37–27). Rajala haali neljässä minuutissa kaksi levypalloa.