Namika Lahti haki taisteluvoiton Salosta, vaikka peli ei kovin kaunista ollutkaan. Vahvan toisen erän ansiosta Namika nousi johtoasemaan ottelun puolivälissä ja onnistui pitämään isännät takanaan koko toisen puoliajan, vaikka tilanne säilyi kireänä loppuun saakka.

Namika Lahden päävalmentaja Ilkka Palviainen oli luonnollisesti tyytyväinen voitosta.

– Totta kai olen todella ylpeä joukkueesta, sillä tämä oli kolmas peli kuuteen päivään ja vierasvoittojen arvo nähdään viimeistään keväällä. Yksilöt nousivat tänään esiin ja erityisen tyytyväinen olen Ryan Wrightin peliin. Hän oli tasapainottava pala meidän pelissä ja 80 prosentin tarkkuus korin alta oli kova suoritus, Palviainen kiitteli omiaan Namikan sivuilla.

Vilppaan valmentaja Mikko Tupamäki tunnusti joukkueensa jääneen alakynteen korinalusväännössä.

Vesa Mäkäläiseltä erinomainen puolustuspeli Walkeria vastaan ja Wright voitti oman match-upin Pattillosta. Tänään kun heitto ei uponnut, olisi pitänyt saada koreja lähempää.