Korisliigassa nähtiin perjantaina jännittäviä kohtaamisia. Voitot kirjattiin Katajalle, Kouvoille, Bisonsille ja KTP:lle.

Vilpas piti Bisonsia tiukoilla, mutta lopulta loimaalaiset puristivat 94-84-voittoon. Vilpas johti vielä tauolla kahdeksalla pisteellä ja vielä päätösjaksollekin mentiin vieraiden johdossa. Bisons kuitenkin tuli rinnalle ja ohi 29 pistettä tehneen Anthony Hilliardin johdolla. Hänen lisäkseen onnistujiin lukeutuivat 17 pistettä heittänyt Matti Nuutinen, 16 pinnaa nostellut Ian Hummer, 13 pisteeseen yltänyt Antto Nikkarinen sekä 12 pistettä kerännyt Ville Mäkäläinen. Vilppaalta vireessä olivat 24 pistettä kirjauttanut William Walker, 23 pinnaa saalistanut Sami Ikävalko, 22 pistettä heittänyt Juan Pattillo sekä 12 täppää merkkauttanut Jukka Kataja.

Kotkassa kohtasivat kärkijoukkue KTP sekä sarjajumbo Seagulls. Sarjataulukon välistä eroa ei ottelussa kuitenkaan näkynyt, sillä Seagulls piti KTP:tä tiukoilla, mutta lopulta ottelu kirjattiin kotijoukkueelle lukemin 84-81.

KTP:lla pisteet jakautuivat tasaisesti, sillä LaMonte Ulmer heitti 15, Juho Lehtoranta 14, Brandon Jefferson 13 sekä Michael Pounds ja Kenneth Simms 11 pistettä. Seagullsilta ykkösnimi oli 25 pistettä tilastoinut Melsahn Basabe. Justin Stommes kokosi 21 pistettä ja Deremy Geiger 10.

Kataja otti kotikentällään tärkeän voiton kukistaessaan Kobrat 85-73. Aivan ottelun alkuhetkiä lukuun ottamatta, peli kulki Katajan komennossa. Petri Virtasen käsi oli kuumana, kun hän upotti viisi kolmosta ja yhteensä 17 pistettä. Samaan ylsi myös Robert Arnold, Teemu Rannikko sai kasaan pisteen vähemmän ja Tom Knight sekä Ken Horton heittävät kumpikin 14 pistettä. Kataja heitti ottelussa kolmosensa peräti 59 prosentin tarkkuudella sisään (13/22). Kobrilta DJ Richardson oli paras pistemies 19 pisteellä, Stephen Lumpkins ylsi 14 pisteeseen, Paul Carter tilastoi tupla-tuplan (14/15) ja Juho Nenonen rankaisi entistä joukkuettaan 11 pisteen edestä.

Kouvot haki makoisan vierasvoiton voittamalla Pyrinnön 84-78. Alexander Madsen oli liekeissä heittäen peräti kuusi kolmosta ja kasaten 24 pistettä. Jason Conley ei jäänyt paljon huonommaksi 21 pisteellä ja Ville Kaunisto heitti 14 pinnaa. Pyrinnöltä Damon Williams onnistui 20 pisteen ja 10 levypallon edestä, Will Harris sai 15 pistettä ja Tyrone Kent 10.