Biisonilauma joutui tiukoille Super Weekendin ensimmäisessä ottelussa Salon Vilpasta vastaan. Loimaalaiset onnistuivat turvaamaan sarjapisteet vasta viimeisellä neljänneksellä jännittävien käänteiden jälkeen.

Vilpas jätti Biisonit heti ottelun alussa lähtötelineisiin, mutta Bisons paransi otteitaan loppua kohden ja puristi lopulta voiton.

– Toisella puoliskolla saimme palloa paremmin liikkeelle ja upotettua paremmin, Bisonsin ykkösmies Anthony Hilliard totesi loimaalaisten sivujen mukaan.

– Emme olleet valmiita pelaamaan, jostain syystä. Toisella puoliskolla osoitimme sentään elonmerkkejä, Greg Gibson moitti.

Biisonien sankari oli ehdottomasti Hilliard. 29 pistettä viimeistellyt laituri nousi esiin kiperimpinä hetkinä.

– Anthony oli loistava. Hän on todellinen voittaja. Hän osui ja otti levypalloja, kun tarvitsimme, Gibson kehui.

Lauantaina tärkeä VTB-ottelu

Bisonsin Super Weekend jatkuu heti lauantaina, kun Bisons kohtaa volgogradilaisen Krasnyi Oktjabrin VTB-liigan ottelussa.

Oktjabr on voittanut kuudesta VTB-ottelustaan vasta kaksi. Ainoat joukkueet, jotka volgogradilaisten käsittelyssä ovat kaatuneet, ovat VEF (75–76) ja Nymburk (71–74). Kuten lukemistakin näkee, eivät nuokaan mitään ylivoimaisia voittoja olleet. Biisoneilla onkin täydet mahdollisuudet napata toinen VTB-voittonsa. Itse asiassa, jos Bisons pelaa samanlaisella intensiteetillä kuin Himkiä vastaan, on voitto lähellä.

Peli alkaa liikuntahallilla klo 16 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä täältä.