Suomalaiset USA:n yliopistopelaajat olivat tulessa, mutta harmittavasti saldoksi tuli pääosin tappioita.

Oskar Michelsenin Davidson Wildcats koki kauden ensimmäisen tappionsa North Carolinan vieraana. North Carolina jyräsi Davidsonin lukemin 72-90 (34-46). Michelsen sai ottelussa mukavat 19 minuuttia peliaikaa, upotti seitsemän pistettä ja haki levypallon.

Julius Rajala haki seitsemässä minuutissa levypallon ja antoi syötön, kun Michigan State murjoi Loyola-Chicagon 87–52 (38–14).

Evita Iiskola rekisteröi Providence Friarsille 35 minuuttia peliaikaa, kun joukkue hävisi naisten NCAA-liigan vierasottelussaan Hartfordille kolmella pisteellä. Anniina Äijäsen Xavier puolestaan jatkoi hyvää alkukauttaan kaatamalla selkein numeroin Binghamtonin kotonaan.

Iiskola upotti 35 minuutissaan neljä pistettä ja jakoi kolme syöttöä, mutta Providence joutui toteamaan Hartfordin paremmakseen loppunumeroin 54-57 (24-36).

Äijäsen Xavier Musketeers haki kolmannen voittonsa neljään otteluun, kun joukkue töytäisi Binghamtonin kumoon luvuin 89–71 (45–33). Ensimmäistä kauttaan NCAA:ssa pelaava Äijänen oli jälleen hyvin menossa mukana ja kirjautti 12 minuutissa neljä pistettä, kolme levypalloa, syötön ja riiston.

Sophie Weckström uurasti 27 minuutissa Maine Black Bearsille kuusi pistettä ja neljä syöttöä, mutta Maine menetti taukojohtonsa Massachusettsia vastaan ja kärsi 60–68 (32–25)-tappion.

Annika Holopaisen Old Dominion jäi legendaarisen Duken jyrän alle kotikentällään luvuin 66–82 (31–36. Holopainen nosti kuudessa minuutissa neljä pistettä ja sieppasi kaksi levypalloa.

Heidi Sihvola haki Houston Baptistille seitsemässä minuutissa yhden levypallon, kun joukkue nipisti Texas Statea luvuin 61–56 (33–26).