KTP-Basketin kolmas vierasottelu kuuden päivän sisällä koittaa tänään, kun Vilpas isännöi kotkalaisia Salohallissa. Joukkueet löytyvät sarjataulukon eri päistä, mutta kokemusten perusteella odotettavissa on varmasti jälleen tiukka kamppailu sarjapisteistä.

KTP:n päävalmentaja Anton Mirolybov ei lähde muuttamaan taktiikkaansa hävitystä Karhu-ottelusta, vaikka vastustajan status saattaakin edellisestä poiketa ja ensimmäisestä kohtaamisesta on muistona kotivoitto.

– Ei muuteta taktiikkaa, vaan ilman muuta lähdetään toteuttamaan omaa peliä. Uskon, että olemme oppineet siitä ensimmäisestä Salo-kohtaamisesta. Ja onhan Vilpas hieman erinäköinen joukkue kuin silloin, ”Ponttis” kertoo KTP:n sivuilla.

KTP hävisi keskiviikkona tiukan taiston päätteeksi Kauhajoelle, mutta ottelussa oli paljon hyvääkin.

– Oli hienoa nähdä toisen puoliajan taisteleva ja yhteenpelaava joukkue. Samoin kuin esimerkiksi Miki Kuusiston ja Milos Dobraksen hieno panos joukkueelle. Tuosta kun saadaan intensiteetti mukaan, niin olen erittäin iloinen, Mirolybov sanoo.