Petteri Koposen Himki on hyvissä asemissa VTB-liigassa ja joukkue tavoittelee myös lohkon kärkipaikkaa Eurocupissa.

Edellisottelussaan Himki voitti ilman Sasu Salinia pelanneen Olimpijan selvin numeroin ja samalla säilytti mahdollisuutensa voittaa Eurocupin lohko. Voitto on edelleen moskovalaisten omissa käsissä.

– Ok, Olimpija oli ottelussa vähän vajaamiehinen verrattuna viime otteluun. Heiltä puuttui muun muassa Sasu ja Espanjaan siirtynyt Mirza Begic. Heiltä puuttui tärkeitä pelaajia, mutta lähdimme otteluun hyvällä asenteella ja ottelu oli periaatteessa ohi ensimmäisellä neljänneksellä. Loppu oli pääosin pelailua, vaikka Olimpija pääsi suhteellisen lähelle jossain vaiheessa, mutta mitään hätää ei ollut missään vaiheessa, Koponen kertaa 105-77 Himkin voittoon päättynyttä ottelua.

VTB-liigassa Himki on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun ja seuraavaksi edessä on keskikastin Krylia Samara.

– Olemme voittaneet pari hyvää peliä ja tavoite on olla ykkösenä lohkossa. Tänään matkustamme Samaraan ja sieltä on tavoitteena ottaa taas voitto. Jokainen ottelu on meille yhtä tärkeä, Koponen korostaa SuomiKoris-sivustolle.

Salttu Forsström