Vilppaan korismiehistö elää parhaillaan vaikeita aikoja. Se koki perjantaina neljännen peräkkäisen tappionsa, kun sarjajohtaja KTP Basket kävi hakemassa pisteet Salohallista numeroin 85-73.

Vilppaan voitonmahdollisuuksia kavensi sen jouduttua kamppailuun kahdella jenkillä. Nilkkansa kanssa jo pitkään tuskaillut Darren Duncan ei pelannut lainkaan, joten tappiota liigaykköselle ei voi pitää mitenkään sensaatiomaisena.

– Duncanin poissaoloa en halua edes miettiä. Turha haaskata aikaa, että jos… Meillä oli 19 menetystä, Kotkalla 8 vähemmän. Kotkalla lisäksi kuusi hyökkäyslevyriä enemmän, joten heillä oli 14 pallonhallintaa meitä enemmän. Saa pistää heitot aika kovalla prosentilla sisään, että saa sellaisen määrän anteeksi. Lisäksi meidän 1 vs. 1 -puolustus ei ollut riittävällä tasolla, ei sisällä eikä ulkona, Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki salolaisten sivuilla.