Kevin Durantin paluu ei auttanut vielä Oklahoma Cityä voittoon saakka viime yönä. Golden Staten ja Clevelandin vahva vire sen sijaan jatkui.

Clevelandin tähtikolmikko oli vireessä, kun Kyrie Irving heitti 28, Kevin Love 27 ja LeBron James 26 pistettä Clevelandin kukistaessa Milwaukeen. New Yorkin paikallisottelussa Brooklyn oli niukasti Knicksejä vahvempi. Lakers nappasi makean voiton kaataessaan alavireisen Detroitin.

Dallas ja Chicago taistelivat pisteistä pitkän kaavan kautta, sillä ottelu meni aina toiselle jatkoajalle saakka. Lopulta Dallas vei ottelun nimiinsä 38 pistettä tehneen Monte Ellisin johdolla. Chicagolta Pau Gasol pussitti 29 pistettä.

Kevin Durant palasi vihdoin pelikentille, mutta sekään ei riittänyt Oklahoma Citylle, kun New Orleans nappasi pisteet. Durant sai kasaan 27 pistettä, mutta ottelun tehokkain oli Pelicansien Tyreke Evans 30 pisteellä. LaMarcus Aldridge oli pysäyttämätön, kun hän tykitti 39 pistettä Portlandille Denver-voitossa. Phoenixin Goran Dragic säkenöi niin ikään, kun hän pussitti 34 pinnaa Phoenixin voittaessa Indianan.

Toronto voitti Sacramenton ja Stephen Curryn viime sekunnin kolmonen venytti Golden Staten voittoputken jo kymmeneen.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Milwaukee 111-108
Atlanta-Boston 109-105
Detroit-Lakers 96-106
New York-Brooklyn 93-98
Chicago-Dallas 129-132
New Orleans-Oklahoma City 112-104
Denver-Portland 103-105
Phoenix-Indiana 116-99
Sacramento-Toronto 109-117
Golden State-Orlando 98-97