Karhu vietti itsenäisyyspäivää Tampereella, kun se kohtasi Korisliigan hallitsevan mestarin Pyrinnön. Karhun heittopeli yskähteli tällä kertaa pahasti, joten oivalla asenteella pelanneet tamperelaiset pitivät sarjapisteet itsellään lukemin 78–67 (40–26).

Voitolla Pyrintö tasoitti entisestään tasaista Korisliigan kärkeä. Karhu pysyy sijalla kolme ja Pyrintö sijalle neljän, mutta jos tarkastellaan kärkijoukkueiden tappiosarakkeita, niin lista on seuraava: KTP 4, Karhu 4, Kouvot 5, Pyrintö 5, Lahti 6, Biisonit 6, joten tasaista on.

– Eilen oli jostain syystä meillä kauden huonoimmat harjoitukset, valmentaja Sami Toiviainen harmitteli pelin jälkeen.

– Sitä olisi helppo käyttää tekosyynä siihen, että emme olleet ensimmäisellä jaksolla valmiita. Pyrintö oli intensiivinen alusta asti ja pakotti meidät pois omista jutuista. Jostain syystä heitto ei tänään osunut, toki otimme myös jonkin verran huonoja heitonvalintoja. Kaikki kulminoitui tänään avausjaksoon. Näin hyvää joukkuetta kuin Pyrintö vastaan pitää pystyä pelaamaan 40 minuuttia. Viikon päästä on seuraava peli, joten meillä on aikaa saada vireystila kuntoon. Tällainen peli on onneksi oppia minulle ja koko joukkueelle, Toiviainen päätti analyysin seuran sivujen mukaan.