Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Voitot kirjattiin Bisonsille ja Vilppaalle.

Bisons otti makean päänahan kaatamalla kotonaan Pyrinnön 78-71. Bisons ratkaisi ottelun käytännössä ensimmäisellä puoliajalla, kun loimaalaiset johtivat tauolla 42-29. Pyrintö aloitti kirin toisella puoliajalla, mutta se jäi vajaaksi eikä tamperelaisista ollut missään vaiheessa uhittelemaan Bisonsin voittoa.

Tuukka Kotti tekee vahvaa paluuta kentille ja kirjautti Bisonsin korkeimman pistemäärän 15 pistettä. Anthony Hilliard kirjautti tupla-tuplan (14/11). Matti Nuutinen kirjautti 13, Roope Ahonen 12 ja Ian Hummer 10 pistettä. Pyrinnön tehokkain oli 16 pistettä ja 14 levypalloa tilastoinut Damon Williams. Tyrone Kent pussitti 15, Antero Lehto 14 ja Will Harris 11 pistettä.

Toisessa ottelussa Vilpas aiheutti Hongalle jo sen kuudennen peräkkäisen tappion hakemalla pisteet Espoosta 85-71-voitolla. Ottelu sujui tasaisesti aina päätösneljännekselle saakka, kunnes Vilpas karkasi viimeisellä jaksolla vieden sen 30-16.

Juan Pattillo oli Vilppaan hahmo 27 pisteellä ja 15 levypallolla. Darren Duncan heitti 16 pistettä, Sami Ikävalko 13 ja William Walker ylsi tupla-tuplaan 12/16. Hongan paras oli 16 pistettä ja peräti 17 levypalloa merkkauttanut Ike Udanoh. Okko Järvi heitti 15 pistettä ja Villematti Kopio 14.