Petteri Koposen Himki jahtaa edelleen Eurocupin lohkon voittoa ja Gerald Lee juniorin Ploiesti otti makean voiton.

Koponen urakoi joukkueestaan isoimmat minuutit, kun hän pelasi lähes 33 minuuttia Himkin voittaessa Szolnokin 79-65. Vahvasti viime aikoina heittäneen Koposen heitto ei tällä kertaa uponnut yhtä tehokkaasti, sillä seitsemästä kolmosen yrityksestä sukkaan löysi tiensä kaksi. Yhteensä hän saalisti seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.

Lee oli huippuvireessä, kun Ploiesti voitti vieraskentällä Hapoel Jerusalemin kahden jatkoajan jälkeen 112-110. Samalla Ploiesti varmisti paikkansa jatkossa Eurocupissa. Lee oli joukkueensa ykköstähti, kun hän upotti 24 pistettä ennen virhetilin täyttymistä jatkoajalla. Hän keräsi myös viisi levypalloa ja kolme riistoa.

Sasu Salin poti nilkkaansa, kun Union Olimpija hävisi Pietarin Zenitille vieraissa 74-75. Tappio ei kuitenkaan juuri haitannut, sillä Olimpija pysyi Zenitin edellä keskinäisessä pistevertailussa, sillä Olimpija voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen viidellä pisteellä. Näin Olimpija on tiukasti kiinni lohkon kolmospaikassa.