Viime kaudella Joensuun Katajassa alkukauden pelanneesta Renaldo Majorista tuli NBA:n kehitysliigan kautta aikain eniten pisteitä tehnyt pelaaja.

Bakersfield Jamissa pelaava Major on tahkonnut D-liigassa yhteensä kahdeksan kauden ajan ja hänestä tuli kautta aikain eniten pisteitä tehnyt pelaaja, kun hän ylitti edellisen ennätyksen ja nyt hänellä on kasassa 4327 pistettä.

Major on kärkipäätä myös muissa D-liigan kautta aikain tilastoissa. Hän on ykkönen onnistuneissa vapaaheitoissa, kakkonen riistoissa, kolmonen onnistuneissa pelitilannekoreissa sekä seitsemäntenä levypalloissa.

Viime kaudella hän pelasi Katajassa yhteensä 12 Korisliigan ottelua ja viisi EuroChallengen ottelua. Korisliigassa hän upotti keskimäärin 11,8 pistettä ja otti viisi levypalloa. EuroChallengessa hänen tilastoikseen merkattiin keskimäärin 10,6 pistettä ja 4,8 levypalloa.

Tällä kaudella hän on tilastoinut keskiarvoikseen D-liigassa 7,7 pistettä ja 3,1 levypalloa.