Korisliigassa on keskiviikkona neljän ottelun kierros. Osalle joukkueista ottelu on viimeinen ennen pientä joulutaukoa. Mielenkiinto kohdistuu erityisesti Pohjanmaalle, kun Karhu isännöi Kouvoja kärkikamppailussa.

Tampereella Pyrintö ja Kobrat yrittävät päästä joulunviettoon voitto taskussaan ja Vilpas matkustaa Seagullsin vieraaksi. Namika Lahti palaa pitkältä ottelutauoltaan kohtaamalla vieraissa Bisonsin. Joukkueiden välinen ottelu alkaa tuntia aiottua myöhemmin Bisonsin Venäjän matkustusvaikeuksien takia.

Suurin mielenkiinto kuitenkin kohdistuu Kauhajoelle, jossa kärkikamppailussa kohtaavat Karhu ja Kouvot. Karhu on tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, mutta on pelannut yhden pelin vähemmän kuin kärkijoukkue KTP ja molemmilla on tilillään neljä tappiota. Kouvot on sen sijaan heti kärkikaksikon perässä 10 voitolla ja kuudella tappiolla. Voitolla kouvolalaiset iskisivät aivan kärkikaksikon kantaan.

– Hieno syksy takana molemmilla joukkueilla, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen pohtii seuran sivuilla.

– Kouvojen hyökkäyspelaaminen on parhaimmillaan erittäin vaivatonta ja monipuolista. Pallon liike sekä kenttätasapainon säilyttäminen näkyy ja näihin meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota. Levypallopelaamisen tärkeyttä ei voi ohittaa, koska emme saa myöskään päästää heitä juoksemaan kenttää.

Karhu joutuu lähtemään otteluun näillä näkymin ilman Greg Manganoa eikä valmistautuminen ole muutenkaan sujunut aivan odotetulla tavalla.

– Olemme evakossa kotisalista keskiviikkoon asti, mutta Kouvoja lähdetään kaatamaan tosissaan. Fanien loistavaa tukea jälleen tarvitaan ja toivottavasti saadaan tupa täyteen, Toiviainen toivoo.