Uusi vuosi on vietetty ja Korisliiga pelaa taas tositoimiin, kun perjantain ja lauantain kuluessa pelataan neljä ottelua.

Loimaalla nähdään mielenkiintoinen kamppailu perjantaina, kun KTP matkustaa Bisonsin vieraaksi. Voittoputkessa liihottava Kobrat sen sijaan matkaa Kouvolaan.

– Uusi vuosi on vaihtunut, emmekä kauan ehtineet makustella Kauhajoki voittoja, kun on jo uusi koitos edessä. Kouvot on erittäin vahva kotonaan ja meidän on onnistuttava hyvin, mikäli aiomme pisteet tuoda Pohjanmaalle. Kuten meilläkin Kouvojen amerikkalaiskolmikko on hiukan elänyt, mutta joukkueessa on niin vahva runko kotimaisia pelaajia, jotka ovat pelanneet jo pidemmän aikaa yhdessä, että pieni käymistila amerikkalaisten osalta ei joukkuetta haittaa. Kouvot on erittäin hyvä heittojoukkue ja siihen meidän on kiinnitettävä kovasti huomiota, Kobrien Nenad Stefanovic pohdiskelee lapualaisten sivuilla.

Lauantaina Namika Lahti saa kotikentälleen Pyrinnön vastaansa ja toisessa kohtaamisessa iskevät yhteen vahvassa vireessä olevat Seagulls ja kataja.