KTP:n Brandon Jefferson on kuulunut kotkalaisten avainpelaajiin tämän kauden ja KTP pitää sarjataulukon kärkisijaa. Jeffersonin mukaan joukkueella on tähtäimessä mestaruus kauden päätteeksi.

Jefferson pelaa ensimmäistä kertaa ulkomailla ja on sopeutunut hyvin LaMonte Ulmerin ja Kenneth Simms avustuksella ammattilaisarkeen.

– Rakastan kaikkea KTP:ssä. Olen päässyt joukkueeseen, joka on täynnä loistavia tyyppejä. LaMonte ja Kenny ovat olleet isoveljiäni ja auttaneet minua paljon. Jokainen pelaaja tuo oman persoonansa joukkueeseen ja tulemme toimeen tosi hyvin! Hitsaudumme enemmän yhteen joka ikinen päivä ja se auttaa kemiaan myös kentällä. Valmentajat ovat mahtavia! He saavat minut tuntemaan oloni kotoisaksi ja he luovat minuun uskoa pelata omaa peliäni. Mielestäni isoin juttu mitä valmentaja voi pelaajalle luoda, on itsevarmuus. He ovat hienoja tyyppejä ja pitävät huolta pelaajistaan. Ei ole väliä mitä tarvitsemme, valmentajat ovat aina auttamassa. Meidän joukkueella on hyvät mahdollisuudet tehdä isoja juttuja jos vain jatkamme valmentajien oppien sisäistämistä, Jefferson kehaisee KTP:n sivuilla.

KTP on pelannut vahvan kauden ja viime kauden nelonen tavoittelee tällä kaudella kirkkainta mitalia.

– Kyllä, mestaruuden voittaminen on todella mahdollista. Emme mene asioiden edelle, etenemme yksi harjoitus ja yksi peli kerrallaan, mutta mestaruus on tavoitteemme. Meidän täytyy olla joka päivä parempia ja loppu hoituu itsestään. Mielestäni sarjassa on pari kovaa joukkuetta, mutta en oikein muista nimiä enkä varsinkaan osaa niitä lausua! Emme ole huolissamme muista. Niin kauan kun me kehitymme joukkueena, meillä menee hyvin.

Vaikka joukkueet eivät ole jääneet Jeffersonin mieleen, niin joitakin vastustajapelaajien nimiä hän on oppinut tuntemaan.

– Carter, Giles, Conley, Geiger, Arnold, Williams… Ja pelintekijä joka pelaa Williamsin kanssa Pyrinnössä (Lehto). Sekä Arnoldin kanssa pelaava pelintekijä (Rannikko). Jokaisessa joukkueessa on hyvät pelaajansa. Nuo olivat vain nimiä, jotka tulivat ensimmäisenä mieleen, Jefferson heittää.