Kataja otti jo viidennen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi kovakuntoisen Seagullsin vieraissa. Lauantaina voittoon ylsi myös Namika Lahti.

Lahti pyöritteli Pyrintöä yllättävänkin selvin 70-57-luvuin. Toisen neljänneksen puolivälissä Namika kuitenkin repäisi ja karkasi ottelussa lopullisesti. Namikan tehokkain oli tupla-tuplan (20/11) tilastoinut Ryan Wright. Kevin Tiggs heitti 17 ja Ilkka Vuori 10 pistettä. Pyrinnöstä ainoana kaksinumeroisiin ylsi 18 pistettä heittänyt Will Harris.

Katajan voittoputkelle tuli jatkoa 83-70-vierasvoitolla Seagullsista. Kataja otti pelin haltuunsa toisella neljänneksellä vieden sen 25-13 eikä katsonut enää sen jälkeen taakseen. Robert Arnold oli jälleen Katajan paras pistemies 19 pisteellä, mutta Teemu Rannikko tilastoi myös vahvan rivin 18/7/9. Kenneth Horton pussitti 15 pistettä ja otti 13 levypalloa. Tom Knight kahmi 15 levypalloa ja Marius van Andringa kasasi 12 pistettä. Seagullsin ykkönen oli hurjat 26 pistettä ja 23 levypalloa tilastoinut Melsahn Basabe. Deremy Geiger heitti 20 pistettä ja Garius Holloman 11.