New York Knicksin ykköstähti Carmelo Anthonyn pelit saattavat olla tämän kauden osalta pelatut.

Seuraorganisaationsa heikointa kautta pelaava New York on saamassa lisää huonoja uutisia, kun Anthonyn kausi saattaa olla ohi polvivamman takia. Anthony on kärsinyt polvivaivoista pitkin kautta ja se saattaa vaatia leikkaushoitoa. Kun joukkueen kausi on ollut surkea ja pudotuspelimahdollisuudet ovat jo käytännössä menneet, seura saattaa katsoa jo eteenpäin eikä halua riskeerata ykköstähtensä terveyttä, vaan laittaa hänet kirurgin pöydälle, jotta hän ehtii hyvissä ajoin valmistautua ensi kauteen.

Anthony on ollut koko NBA:n kolmanneksi paras pistemies 23,9 pisteen keskiarvolla. Anthony on kakkosena myös joukkueen levypalloissa (6,6), nelonen syötöissä (3,1), kärkisijoilla myös riistoissa (0,8) ja selkeä ykkönen peliminuuteissa (36,1).