Perjantaina pelattiin kaksi Korisliigan peliä. KTP:n voittoputki sai jatkoa, kun taas Kataja palasi voittojen tielle.

KTP ja Pyrintö kävivät jännittävän taistelun pisteistä, jonka KTP vei lopuksi 86-83. Viihdyttävä ja hyvätasoinen ottelu huipentui viimeisellä minuutilla, kun johtoasema vaihtui vuorotellen ja lopulta vaaka kääntyi KTP:n puoleen.

KTP esiintyi taas vahvalla rintamalla. LaMonte Ulmer heitti 17 pistettä, Brandon Jefferson 16, Timo Heinonen ja Kenneth Simms 15 sekä Michael Pounds 10. Simms otti myös 11 levypalloa. Tyrone Kent upotti tamperelaisille 20 pistettä ja Antero Lehto nakutti 19, Damon Williams 15 ja Will Harris 10. Williams ja Harris rohmusivat myös 13 levypalloa kukin. Williams oli lähellä tripla-tuplaa, kun hän tilastoi myös yhdeksän pistettä.

Kataja otti selvän 84-68-voiton Vilppaasta. Kataja aloitti kotikentällään ottelun vahvasti, kun joensuulaiset repäisivät heti yli kymmenen pisteen kaulan. Vilpas kuitenkin hivuttautui koko ajan lähemmäs ja käväisi jopa johdossa toisella neljänneksellä. Kolmannella Kataja karkasi taas eikä kadottanut enää otettaan pelistä.

Katajan Robert Arnold oli jälleen joukkueensa tehomies, kun hän pussitti 22 pistettä. Kenneth Horton saalisti 21 ja Petri Virtanen 14 pistettä. Teemu Rannikko löysi joukkuekaverinsa korisyötön merkeissä yhdeksän kertaa. Vilppaan tehot lepäsivät Juan Pattillon 27 pisteen varassa. Hän kahmi samalla 13 levypalloa. Darren Duncan heitti 11 pistettä ja Ville Hänninen sekä William Walker keräsivät 10 pinnaa.