Karhu teki vierailun Loimaalle lauantaina, jossa vietettiin LoKoKo:n 50-vuotisynttäreitä. Karhu ei synttäreitä pystynyt pilaamaan, sillä isännät ottivat lopulta 74–69 (39–35) voiton, ja pääsivät jatkamaan juhlintaa sarjapisteiden kanssa.

Yksi ottelun ratkaisuista oli Karhun surkeat vaparit. Ne upposivat vain 53 prosentin (8/15) tarkkuudella. Toki Biisonit eivät juurikaan sen tarkempia olleet (58 %). Karhu jäi myös kolmosissa alle 30 prosentin (5/18, 28 %), jolloin sen on todella vaikea ottelua voittaa. Loimaalaiset epäonnistuivat myös kaukoheittopelissä (3p 3/18, 17 %), mutta voittivat levypallot 43–38 ja keräsi viisi menetystä Karhua vähemmän (Karhu 15, Biisonit 10).

– Tässä pelissä ei saanut mitään ilmaiseksi. Jokaiseen syöttöön piti tehdä enemmän töitä, kuin normaalissa Korisliigapelissä. Korin eteen työtä pitikin tehdä jos sitten tuplasti enemmän töitä. – Tällaiset ottelut kehittävät kaikkia. Tappio harmittaa, mutta juuri tällaiset ottelut tekevät koriksesta kivaa, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen mietti Karhun sivuilla.