Petteri Koponen oli mielettömässä iskussa, kun Himki avasi voittotilinsä Eurocupin jatkolohkon otteluissa. Voittoon ylsi myös Sasu Salinin Olimpija, mutta Gerald Lee juniorin Ploiesti joutui taipumaan.

Kaikki suomalaisten joukkueet kohtasivat ranskalaisjoukkueen.

Himki kukisti kotonaan Limogesin 79-70. Koponen oli joukkueensa selkeä ykköshahmo ottelussa. Hän keräsi joukkueensa suurimmat peliminuutit pelaamalla yli 32 minuuttia ja pussitti sinä aikana 24 pistettä. Hän otti myös kaksi levypalloa ja jakoi kaksi korisyöttöä.

Lee oli tuttuun tapaan joukkueensa parhaimmistoa, mutta sekään ei riittänyt, kun Nancy repäisi toisella puoliajalla riittävän eron 84-67-voittoon. Lee oli jälleen Ploiestin paras pistemies 15 pisteellä ja lisäksi hän nappasi kolme levypalloa.

Salinin Olimpija vieraili Dijonissa, mistä se haki tärkeän 81-77-voiton. Salin pelasi ensimmäisellä puoliajalla reilut kymmenen minuuttia, mutta jäi pisteittä. Toisella puoliajalla hän ei kentällä käynyt.