NBA:ssa nähtiin kahden legendan kohtaaminen, kun LeBron Jamesin Cleveland kohtasi Kobe Bryantin Lakersin. Lontoossa pelattiin myös New Yorkin ja Milwaukeen välinen ottelu.

James ja Bryant kävivät hienon kaksintaistelun jossa Cleveland vei lopulta voiton nimiinsä. James heitti peräti 36 pistettä ja Bryant toimi tällä kertaa enemmän syöttelijänä, kun hän tilastoi 19 pistettä, mutta peräti 17 korisyöttöä. Se oli samalla Bryantin uran ennätyslukema.

Milwaukee ja New York kohtasivat Lontoossa ja Milwaukee aiheutti New Yorkille jo sen 16. peräkkäisen tappion. Houstonissa James Harden jäi yhden levypallon päähän tripla-tuplasta, mutta heitti kuitenkin 31 pistettä, kun Houston kaatoi Oklahoma Cityn.

NBA:n viime yön tulokset:
Milwaukee-New York 95-79
Houston-Oklahoma City 112-101
Lakers-Cleveland 102-109