Tampereen Pyrinnön riveissä viime keväänä Suomen mestaruutta juhlinut ja pitkäaikainen Suomen maajoukkueen luottosentteri Antti Nikkilä, 36, tekee paluun parketeille Divari A:ssa pelaavan BC Nokian riveissä. 210-senttinen Nikkilä on tehnyt BC Nokian kanssa loppukautta koskevan sopimuksen.

Alkukauden pelaamatta ollut Nikkilä tekee debyyttinsä Nokialla sunnuntaina 25.1., kun nokialaiset kohtaavat kotonaan jyväskyläläisen HoNsU:n.

– Vuodenvaihteen jälkeen alkoi taas polttelemaan. Harjulan Joni kertoi joukkueen hyvin sujuneesta alkukaudesta, nousutavoitteesta ja pitkän pelaajan tarpeesta, Nikkilä kommentoi Nokian Uutisten uutisessa.

Divari A:ssa toisella sijalla liiganousua hakeva BC Nokia saa päävalmentajansa Oliver Vidinin mukaan kauan kaivatun vahvistuksen joukkueeseensa.

– Olemme tienneet alusta saakka, että tarvitsemme 5- paikan pelaajan, mutta sopivaa pelaajaa ei ole ollut saatavilla. Nyt Antin tulo täydentää joukkueemme, Vidin aloittaa.

– Erinomaista on sekin, että saimme suomalaisen pelaajan. Antti tuo harjoituksiin ja peleihin uuden osan, hänen kokonsa ja kokemuksensa tulee vaikeuttamaan vastustajan korinaluspelaamista ja meidän puolustuslevypallopelimme vahvistuu.