Susijengin nuoren kaartin laitahyökkääjä ja Tampereen Pyrinnön kasvatti Joonas Cavén, 22, vaihtaa seuraa. NBA:n kehitysliigassa (D-League) pelaava 211-senttinen Cavén on siirretty Reno Bighornsista Delaware 87ersiin, joka on Philadelphia 76ersin farmijoukkue.

Reno Bighorns siirsi Cavénin Delawareen kolmen pelaajan vaihdossa. Bighorns saa Delawaressa vaihdossa Cavéniin Melvin Johnson III:n sekä Elijah Pittmanin pelaajaoikeudet.

Marraskuussa Reno Bighornsiin D-liigan draftin kymmenentenä pelaajana varattu Cavén ehti pelata Renossa 12 ottelua 11,6 peliminuutin, 3,0 pisteen ja 2,0 levypallon keskiarvoilla. Yhden ottelun ennätyksekseen Cavén viimeisteli kahdesti kahdeksan pistettä.

Delaware 87ers on NBA:n itäisen konferenssin perinteikkäimpiin joukkueisiin kuuluvan Philadelphia 76ersin kehitysjoukkue. Newarkissa pelaava 87ers jatkaa kauttaan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa Mainea vastaan.