Biisonien matka suuntautuu juna-aseman kautta kohti itärajaa. Matkan määränä on Venäjän entinen pääkaupunki Pietari.

Bisonsin ja Zenitin edellinen kohtaaminen HK Areenalla päättyi pietarilaisjuhliin 13 pisteen erolla. Zenit on VTB-liigassa kuudennella sijalla kahdeksan voiton ja viiden tappion rekordilla. Bisonsin sijoitus on edelleen 15.

Viimeisessä kohtaamisessa Zenitin paras pistemies oli jenkkitakamies Cameron Jones. Hän pussitti 19 pistettä loimaalaisten verkkoon. Hyvin onnistui myös kanadalaissentteri Kyle Landry (12 pistettä ja 10 levypalloa).

Edellä mainittujen lisäksi Zenitin pelureista voisi mainita takamiehen Walter Hodgen. Hän johtaa joukkueensa pistepörssiä 17 pisteen keskiarvolla. Hodge on erinomainen pelinrakentaja ja johtaa joukkueensa syöttötilastoa (7 per peli).

TsSKA-pelissä Bisons pelasi alavireisesti, mutta sitä ennen joukkue on esiintynyt vakuuttavasti VTB:ssä. Nyt onkin tärkeää, että loimaalaiset saavat otteluun hyvän lähdön, ja että taso pysyy korkeana halki ottelun. Zenitin voittaminen kotikentällä on vaikeaa, muttei mahdotonta. Voiton saavuttaminen kuitenkin vaatii täydellistä onnistumista koko joukkueelta. Jokaisen pelaajan panos on merkittävä eikä notkahduksia voi tulla yhtään.