Oskar Michelsen oli koko ottelun pisteykkönen (20 pistettä) Davidson Wildcatsin kukistaessa jatkoajalla George Masonin vieraissa lukemin 80-73.

Davidson nousi kuuden pisteen takaa jatkoajalle, kun Michelsen naulasi kolmosensa 13 sekuntia ennen loppua ja Brian Sullivan vei ottelun jatkoajalle viimesekunnin kolmosellaan. Jatkoajalla Michelsen toimi kapellimestarina kuudella pisteellään ja loistavilla puolustuspään esityksillään.

28 minuuttia urakoinut Michelsen kirjautti tilastomerkinnöikseen 20 pistettä (1p 5/6, 2p 3/3, 3p 3/8), kaksi levypalloa sekä syötön, riiston ja torjunnan.

Alex Murphyn edustama Florida Gators kärsi kirvelevän niukan tappion vieraissa Ole Missille luvuin 72-71. Kotijoukkueen Jarvis Summers (16/8 syöttöä) pääsi viemään Ole Missin pisteen johtoon vajaat neljä sekuntia, eikä Florida saanut heittoa ajoissa ilmaan.

Murphylle merkittiin neljä pistettä sekä yksi levypallo 10 minuutissa.

Julius Rajalan Loyola kaatui Indiana Staten vieraana 72-61. Rajala heitti kolmessa minuutissa yhden kolmen pisteen heiton sisään.