Charlotte Hornets kamppailee pahojen loukkaantumisten kanssa eikä tilanteeseen tullut valoa, kun hienosti viime aikoina esiintynyt Kemba Walker liittyi pitkän listan jatkoksi.

Walker joutuu käymään polvileikkauksessa ja hänen odotetaan olevan sivussa 6-8 viikkoa. Walker on ollut tällä kaudella joukkueensa paras pistemies 18,8 pisteen keskiarvolla ja hän on ykkönen myös syöttötilastossa 5,2 keskiarvolla ja hän on myös eniten peliaikaa saanut peluri lähes 36 minuutin pelimäärillä.

Lisää huonoja uutisia tuli, kun Bismack Biyombo ja Marvin Williams liittyivät sairaslistalle. Williams sai aivotärähdyksen ja murtuneen nenän viikonloppuna ja Biyombo kärsii polvivammasta. Williamsin tilastot tältä kaudelta ovat 6,5 pistettä ja 4,5 levypalloa ja Biyombon 4,6 pinnaa ja 6,2 levaria.

Aiemmin Charlottelta puuttuvat avainpelaaja Al Jefferson sekä Ricky Rubio.