NBA:n All-Stars-joukkueita täydennettiin aiempien aloitusviisikoiden lisäksi. Mukaan mahtui sekä konkareita että ensikertalaisia.

NBA:n kärkijoukkue Atlanta Hawks sai mukaan kolme pelaajaa, kun Al Horford, Paul Millsap sekä Jeff Teague ovat itäisen konferenssin joukkueessa mukana. Kauas avausviisikkoäänestyksessä jääneet Oklahoma Cityn Kevin Durant sekä Russell Westbrook kelpuutettiin niin ikään mukaan. Hiljattain kauden piste-ennätyksen 55 pistettä heittänyt Kyrie Irving on mukana, kuten 37 pinnaa yhdellä neljänneksellä mättänyt Klay Thompson. Miamista Chris Bosh ja Dwyane Wade kelpuutettiin mukaan. Joukkueisiin tulee kuitenkin vielä muutoksia, sillä ainakin Kobe Bryant ja todennäköisesti myös Wade joutuvat jättämään pelin väliin loukkaantumisten takia.

All-Stars-ottelun ensikertalaisia ovat Jimmy Butler, Thompson sekä Teague. Tim Duncan on mukana sen sijaan jo 15. kerran.

Katso All-Stars-joukkueiden reservit kokonaisuudessaan kuvagalleriasta.

Lue myös: ”NBA:n All-Star-ottelun avausviisikkoäänestyksessä tehtiin historiaa – katso avausviisikot”