Korisliigassa nähtiin kaksi hyvin erilaista ottelua perjantaina, kun toisessa nähtiin jännittävä kamppailu ja toisessa murskavoitto.

Tampereella nähtiin melko kaksijakoinen ottelu, mutta Pyrintö puristi lopulta 93-89-voiton. Kataja näytti ratkaisseen ottelun jo heti kättelyssä, kun se vei ensimmäiset viisi minuuttia peräti 15-0. Hiljalleen Pyrintö pääsi paremmin mukaan ja nousi lopulta ohi kolmannella neljänneksellä vieden sen nimiinsä 27-13. Vielä pari minuuttia ennen loppua Kataja johti, mutta Alex Vaenerberg siirsi Pyrinnön johtoon 50 sekuntia ennen loppua ja lopussa tamperelaiset upottivat vapaaheitot sisään napaten maukkaan voiton.

Pyrintö onnistui tasaisella rintamalla, mutta Antero Lehto jatkoi vahvoja esityksiään heittämällä 19 pistettä, Will Harris nakutti 16, Topias Palmi 14 sekä Damon Williams ja Vaenerberg 13. Williams rohmusi lisäksi 15 levypalloa.

Katajalta Robert Arnold oli hurjassa vireessä 34 pisteellä ja Teemu Rannikko säesti 23 pinnalla. Ken Horton heitti 14 ja Marius van Andringa 10. Joukkueiden välinen ero tuli etenkin penkiltä, kun Pyrinnöltä löytyi penkiltä 39 pistettä Katajan neljää vastaan.

Seagulls ei antanut Kobrille mitään mahdollisuuksia, kun se oli koko ottelun ajan niskan päällä ja nappasi lopulta selvän 89-55-voiton. Seagullsin ykköspistemies oli Deremy Geiger 27 pisteellä, Melsahn Basabe merkkautti 17 pistettä ja 13 levypalloa ja Carl Lindbom ylsi myös tupla-tuplaan 14 pisteellä ja 11 levypallolla. Antti Niskanen jumppasi myös 11 pistettä. Kobrilta onnistuivat parhaiten 19 pinnaa heittänyt Paul Carter sekä hänestä kaksi pistettä jäänyt Juho Nenonen.