Viime yönä NBA:ssa nähtiin sekä voittoputkien jatkoa että muutamia mielenkiintoisia yllätyksiä.

Michael Carter-Williamsin tripla-tupla johdatti Philadelphian voittoon Minnesotasta häntäpään kahinassa. New Orleans yllätti Clippersin, Phoenix Chicagon, mutta suurin yllätys nähtiin, kun Utah aiheutti Golden Statelle jo sen toisen peräkkäisen tappion Stephen Curryn 32 pisteestä huolimatta. Dallas kaatoi Miamin, mutta Miamin Hassan Whiteside häikäisi 24 levypallolla.

Atlanta nosti peräkkäisten voittojensa määrän jo 18, vaikka Portland pisti kampoihin LaMarcus Aldridgen 37 pisteen johdolla. Samaten Cleveland jatkoi putkeaan nappaamalla yhdeksännen peräkkäisen voittonsa. LeBron James pelasi kentälle, mutta päätähtenä hääri tällä kertaa Kevin Love.

Brooklyn Netsin Jarret Jackin sekä Brook Lopezin 35 pisteen iltapuhde ei riittänyt, kun joukkue hävisi Torontolle jatkoajalla.

NBA:n viime yön ottelut:
Philadelphia-Miami 103-94
Atlanta-Portland 105-99
Boston-Houston 87-93
Brooklyn-Toronto 122-127
Cleveland-Sacramento 101-90
New Orleans-Clippers 108-103
Miami-Dallas 72-93
Utah-Golden State 110-100
Phoenix-Chicago 99-93