Joensuun Kataja koki kirvelevän vierastappion Pyrinnölle perjantaina. Joensuulaiset veivät ottelun alkua reilusti, mutta hiljalleen Pyrintö kiri rinnalle ja ohi.

Katajalla oli lopussa vielä ratkaisut omissa käsissä, mutta 34 pistettä tehneen Robert Arnoldin viides virhe pari minuuttia ennen loppua sekä epäonnistuneet ratkaisut lopussa valuttivat voittohaaveet Pyynikin kaivoon.

Katajan päävalmentaja Pekka Salminen oli ottelun jälkeen pettynyt ja erityisesti Arnoldin viides virhe kismitti miestä.

– Vastakkain oli kaksi hyvää joukkuetta ja salissa viisi pehmeää miestä: allekirjoittanut, meidän iso kalusto ja eräs nimeltä mainitsematon herra. Maksava yleisö olisi luultavasti halunnut nähdä Arnoldin pelaavan loppuun asti. Pyrintö pelasi hyvällä intensiteetillä, joten kehut kuitenkin Pyrinnölle.

– Meillä oli tänään kaksi loistavaa pelaajaa, joihin olen ollut tyytyväinen koko kauden. En vaan pääse yli tällaisista loppuhetken tilanteista. Ikävä juttu, kun ottelut näkyvät suorana tv:ssä ja katsojat näkevät mitä oikeasti tapahtui. Pyrintö oli tänään erittäin hyvä hyökkäyslevypalloissa, Salminen pohti Pyrinnön sivujen mukaan.